2018-10-09 11:29:48• hírek • (x)

Nonstop autómosó pénztárcabarát áron

Épp indulnál valahova, de vállalhatatlanul koszos a járgányod? Ilyenkor csak egyet tehetsz: elszaladsz egy autómosóig és alapos habfürdőnek veted alá az autót.

Gyorsan és pénztárcabarát áron szeretnéd mindezt megoldani? Mutatunk rá egy kihagyhatatlan ajánlatot, mellyel a First autómosó kedveskedik az autótulajdonosoknak. Ha még nem hallottál volna a First-ről, akkor elöljáróban eláruljuk, hogy egy önkiszolgáló autómosóról van szó, mely a hét minden napján, éjjel-nappal, télen-nyáron várja a tisztulni vágyó kocsikat. S épp ebben rejlik egyik legnagyobb előnye. Legyen éjfél, hajnali 6 vagy akár délután 4 óra, ezt az autómosót mindig nyitva találod.
 

Amint arról az autómosó tulajdonosa, Aurelian Baluta beszámolt, a betérő autótulajdonosoknak a pofonegyszerű módon kezelhető automatából potom 2,5 lej egységáron kell érmét vásárolniuk. Egyetlen érméért cserébe közel két percig lehet igénybe venni az öttípusú, meleg vízzel dolgozó program valamelyikét, vagy akár az összeset. Amellett, hogy magas minőségű mosószerekkel gondoskodnak az alapos tisztaságról, azt is jó tudni, hogy a mosást lezáró öblítés során használt víz teljes mértékben demineralizált, azaz nem hagyja maga után azokat a fránya, mindenki által utált vízfoltokat. Hogy miért olyan nagy szám ez? Mert nem kell törölgetéssel értékes perceket vesztegetned.
 

Tiszta udvar, rendes ház –tartja a mondás, de mi a helyzet az autókkal? Bizony itt is sokat elárul egy autó tulajdonosáról, milyen állapotok „uralkodnak” a négykerekűje belsejében. Épp ezért az autómosóban arra is lehetőséged van, hogy kiporszívózd a kocsi belterét, mi több, akár a felniket és a gumiabroncsot is megtakaríthatod, ápolhatod ugyanannál a gépnél.
 

Nem maradt már hátra, mint az ablakok alapos tisztítása, melyről egy minőségi ablakmosó folyadék gondoskodik. A First-nél két érméért cserébe nem kevesebb mint 5 literrel tankolhatod meg a tartályt, mely azt követően is gondoskodik a tiszta szélvédőről, miután már messze jársz.
 

Hogy hol is találod meg ezt az egyedülálló lehetőség? A Batizi úton, a 153. szám alatt, biztosan nem fogod eltéveszteni. Látogasd meg még ma a First önkiszolgáló autómosót, ahol igazán pénztárcabarát áron varázsolhatod tökéletesen tisztává a kocsidat. További információkért és értékes nyereményjátékokért keresd fel a First autómosó Facebook-oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: